Deci incepe sa faci alte alegeri.

Transforma atitudinea: circumstantele imi determina viata intr-o chestiune de IDENTITATE: cine vreau sa fiu in viata: o persoana care actioneaza, care creaza, care are concedii cand vrea, care munceste la construirea lumii proprii si nu pentru construirea imperiului si viselor altcuiva.

Apoi, coboara stacheta si domoleste-ti standardele, pentru a putea macar incepe insa nu in sensul rabatului de la calitatea muncii – caci aceasta este una dintre garantiile succesului – ci in sensul de a-ti permite sa gresesti fara sa te condamni: pot sa gresesc, pot sa o dau in bara intr-o circumstanta sau alta. Accept asta de dragul actiunii si a viitoarei infloriri.

Apoi trebuie sa stii ca majoritatea lucrurilor pe care le vei face cu entuziasm, in practica nu vor da rezultatele imaginate. Nu doar cateva, ci majoritatea. Asa ca fii pe pace.

Eu am facut sute de chestii in care am bagat bani si munca de saptamani si nopti full care au fost in final niste mari ratari. Nu m-au dus NICIUNDE.  u ma refer la businessuri din alte arii pe care sa le fi inceput si abandonat ci ma refer la lucruri din businessul actual pe care le-am gandit ca mari proiecte dar care de fapt au fost niste prostii.

TREBUIE SA FII PREGATIT PENTRU ASTA, pentru ca altfel vei renunta inainte de vreme. Vei sapa alta fantana, fara a sti ca ai fi putut sapa aici si in final vei fi putut da de apa. Nu vei stii ce sa faci next. Vei avea un sentiment puternic de ratare care te va demotiva cumplit. te vei confrunta cu mentalitatea DE CE EU? fara sa iti dai seama ca nu are nimic a face cu TINE.

Unul dintre marile cadouri pe care ti le poti face tie insuti in viata este ideea ca toata lumea o da in bara la fel de mult ca si tine.  Daca nu chiar mai mult.

De fapt, cei mai buni dintre cei buni spun despre ei insisi ca au dat-o in bara de sute de ori. Thomas Edison a desoperit becul dupa vreo 50 de incercari dar a declarat cu zambetul pe buze: „Am descoperit 50 de moduri in care nu se face un bec”

Deci asta se va intampla. Nu sunt esecuri personale vizavi de care sa devii emotional, sa le asociezi cu imaginea de sine.

Dar incepi incet incet sa intelegi ce vor oamenii de fapt de la tine. Ce cumpara ei. What makes them tick. Si cu toate ca ai zeci de intalniri ratate, care nu duc nicaieri,  zeci de ore irosite pe drumuri, zeci de promisiuni in van, la un moment dat din om in om incep sa apara cateva telefoane relevante.

Trebuie doar sa vezi ca UN ORIZONT ATINS, DESCHIDE UN ALTUL. Daca nu ai fi ajuns la primul orizont, cel de-al doilea nu ti s-ar fi deschis inainte niciodata.

Deci ai incredere, nu mai amana si devino antreprenor!

Pentru cursuri de dezvoltare profesionala viziteaza www.accesis.ro

Reclame