Exista oameni care se uita in urma si constata: nu am fost norocos in viata.

Cealalata grupa care considera ca au avut un „oarecare” noroc

Si echipa castigatoare: cei care considera ca au avut noroc cu carul.

Question: De ce unii s-au nascut cu mai mult noroc decat altii?

Acum cateva luni, aveam nevoie de doua colaborari project based, pentru marketing online si inca ceva.  Procesul firesc este recrutarea, care este foarte time consuming si ROI  destul de mic. Astfel ca am decis sa fiu atenta in urmatoarele doua saptamani la persoanele pe care le intalnesc si din interactiune sa imi dau seama cine s-ar potrivi mai bine.

Am decis sa solicit serviciile pentru marketing online unui angajat al unui provider,  care lucra deja in relatia online cu mine – administra un cont al firmei Accesis, – perosana care ma contactase proactiv pentru serviciile oferite de firma unde este angajat si cu care vorbisem de mai multe ori.

A fost incantat de idee, am vorbit de doua ori, apoi am plasat in sarcina lui sa ma contacteze cand va avea o strategie basic pentru mine, pe care sa construim. Mi-a propus sumele si, ca sa aiba o oarecare siguranta i-am promis jumatate din suma la inceperea proiectului si jumatate dupa incheierea termenului de colaborare de o luna. A fost de acord. A promis sa revina, nu a revenit, am sunat eu de cateva ori, nu a mai raspuns.

Nu am precizat pana acum – lucru pe care nici el nu il stia – ca de fapt acesta era doar antecamera unui proiect initial, la care, daca se descurca, primea un proiect substantial si fara deadline. Si nu avea nici concurenta.

Missed opportunity.

Caz 2: pentru al doilea task, ceva mai complex, mi-a placut foarte mult o fata care lucra in banca front-desk care mi s-a parut foarte finuta si  potrivita si i-am lasat nr de telefon – sa ma contacteze pentru o oportunitate de colaborare

Nu a sunat sa vada despre ce este vorba. Am ajuns la banca din nou si mi-a spus ca nu m-a sunat ca nu a avut timp 🙂 Beginners…

Nu si-a acordat nici macar sansa sa descopere ceva nou, chiar si informativ si mi-a parut chiar rau, la urmatoarea vizita la banca nu am mai gasit-o.

Missed opportunity.

Asta nu este NIMIC. Lucrul cu profesorii din scoli pentru implementarea  AVT este ceva ce ma face sa traiesc intr-o stare continua de TOTAL AMAZEMENT la cat de multi isi rateaza oportunitatile din cauza atitudinii refractare, inchise si suspicioase.

Pentru ei promovarea si lucrul cuAccesis si AVT este o sursa extrem de usoara de extra resurse financiare si le ofera si multiple alte avantaje.

Cand Accesis le prezinta grilele  si stimulentele, unii dintre acestia mai au putin si ne si pleznesc.

Profesor: „Adica vii sa imi dai bani? Pai si cum mi-i dai?”

Noi: „Ti-i dau asa si asa si copii care au evoluat cel mai mult primesc si un premiu de 150 RON”

Profesor: „Nu, ce crezi ca profesorii sunt aici, sa faceti voi profit de pe urma lor?”

Noi:„Copiii profita in primul rand pentru ca AVT ridica considerabil nivelul de cunostinte al elevului care invata o limba straina si puteti fi dintre cei mai buni la olimpiade.  Iar profitul nostru  vine ca urmare a succesului produsului, strans legata de o buna colaborare  si aduce bineinteles beneficii pentru dvs. si noi.”

Profesor: Si cat primim?

Noi: 10%, apoi 15%

Profesor: Atat de putin?

Noi: !!!!! (…..) Pai intr-un an se strange echivalentul a doua salarii ale dvs!

Facem eforturi sustinute de a le da bani si mai ca primim si una dupa ceafa…

Ce facem noi cu profesorii este echivalent cu a le pune in cale bancnote pe care nu trebuie decat sa se aplece si sa le ia. Asta lunar, multi ani din momentul inceperii colaborarii.

Au o ocazie imensa sa nu se mai agate sau sa se mai planga de salariul lor de profesor. cate asemenea ocazii li s-au ivit in cariera? Ma intreb si eu… pentru ca un studiu nu pot face.

Huge missed opportunitiy for them!

Oare ei se considera norocosi per ansamblu????

Eu cred cu tarie ca nimeni nu s-a nascut mai norocos sau mai putin norocos decat altul si SINGURA DIFERENTA REALA INTRE OAMENII NOROCOSI SI CEI NENOROCOSI este MODUL IN CARE RASPUND OPORTUNITATILOR.

 

Pentru cursuri de dezvoltare profesionala viziteaza www.accesis.ro

Reclame