Este doar unul dintre zecile ganduri ca cele de mai jos, care ne blocheaza evolutia:

 • „Nu risc sa imi caut un alt job, poate va fi mai rau”
 • „Nu mai suport sa-i aud pe toti cu problemele lor. De ale mele cui ii pasa?”
 • ” Sotia ma dispretuieste pentru ca nu castig suficient, daca ar avea mai multa incredere in mine cu siguranta as putea face mult mai multi bani”
 • „Seful este preocupat numai de treburile lui, nu vede nimic din ce fac pentru firma si nici nu ii pasa. O sa plec intr-o zi ca sa ii arat ce rau este fara mine, atunci o sa-si dea seama!”
 • „Uite ce masini mari au sefii in timp ce noi mergem cu autobuzul. Cu siguranta fura!”
 • „Trebuie sa muncesc din ce in ce mai mult pentru bani si mai putini si nici nu imi pot folosi ideile!”
 • „Nu ma pot ocupa de mine insami pentru ca trebuie sa am grija de copii si de sot, sa le asigur un comfort”
 • ” Nimeni nu vede cat de talentat sunt, n-am reusit din cauza celor care se strecoara in varf prin linguseala si pile”
 • „Ce bine par a se distra ceilalti, eu sunt coplesit de stres si urgente”
 • „Nu pot evolua spiritual daca muncesc atat de mult. Dumezeu imi cere sa evoluez dar nu imi da un job mai bun.”
 • ” Vin acasa obosit iar copiii ma obosesc si mai rau. Prefer sa stau la serviciu decat sa o iau de la capat cu munca si acasa.”
 • „Sunt atat de bolnav si nimeni nu ma intelege”
 • „Nu inteleg cum de mi s-a intamplat acest lucru tocmai mie! Si acum cand am nevoie, au uitat cu totii de mine!”
 • „Sunt atat de singur(a) intr-o mare de oameni”

Toate aceste ganduri de „dezimputernicire” sunt un indicator care ne arata ca ne-am deconectat de noi insine si de Sursa noastra, de Dumnezeu, de Univers sau cum doriti sa ii spuneti.  Acest tip de ganduri apare in momentele cand nu mai avem incredere in propria capacitate de a ne desprinde de imprejurari, cand nu cautam surse care sa ne inspire, cand suntem atat de obositi incat uitam de instrumentele minunate de gandire si actiune la care Dumnezeu ne-a oferit accesul.

Milioane de oameni gandesc astfel, zi de zi, de cand se trezesc si pana cand adorm, indiferent de pozitiile pe care le ocupa. Este posibil ca dvs insiva sa fi recunoscut unul sau mai multe dintre gandurile de mai sus. Si sa nu credeti ca Chief Executive Officer-ii sau Chief Financial Officer-ii nu gandesc la fel!!

Exista bineinteles si categoria de oameni care: isi iubesc activitatea, au un mediu de lucru pozitiv si care isi pot si lua vacante dese au copii minunati, au timp pentru practica spirituala si au si un partener care ii intelege si evolueaza in acelasi ritm cu ei dar acestia sunt putinii binecuvantati ai vietii.

responsibility

CUM NE DESPRINDEM DE SITUATIILE CARE GENEREAZA STARILE (gandurile) ENUMERATE MAI SUS?

In contrast cu durerea si frustrarile enumerate mai sus, este realitatea atemporala a vocii spiritului uman care este caracterizat prin rezistenta, speranta, dorinta de a face bine, de a impartasi care este plin de inteligenta si creativitate. Aceasta voce a spiritului se manifesta prin trei instrumente:

 • Imaginatia
 • Dorinta generata de imaginatie
 • Actiunea inspirata de cele doua de mai sus

Trebuie sa aveti si alte conditii speciale pentru a le utiliza pe acestea? Not really.

Start-from-scratch

Lucrurile incredibile sunt generate in 90% din cazuri de actiuni atipice, facute in conditii atipice.

Actiuni atipice izvorate din dorinte atipice, generate de imaginatie (endless)

Puteti porni de la zero. ORICINE POATE PORNI DE LA ZERO. Si nu trebuie sa va temeti sa redeveniti incepatori. A porni de la zero inseamna si faptul ca sunteti 100 % responsabili pentru parcursul si succesul vostru.

Da, ne sperie pentru ca totul este o necunoscuta atunci cand pornim o noua afacere, o noua relatie, un nou job – nu stim daca vom reusi. Of course, cu cat este mai mare schimbarea si sunt mai dificile provocarile, cu atat apare o nevoie din ce in ce mai crescuta de perfectionare a abilitatilor necesare atingerii rezultatelor dorite. Bineinteles, apar probleme (pe care eu le numesc cu toata inima si convingerea PROVOCARI) . Bineinteles ne vom pune pe noi insine si visele noastre pe primul loc si familia ne va spune ca suntem egoisti. Dar le puteti replica: daca eu nu sunt fericit, voi puteti fi fericiti? Daca eu nu sunt impacat cu viata mea, pot fi o companie placuta pentru voi?

Este necesara o perioada de cativa ani de sacrificiu si munca, insa veti sti ca ati actionat pentru schimbare si ca ati fost 100 % responsabili de succesul vostru.

Indrazniti sa faceti ceea ce va place, pentru ca hranind un vis sau o pasiune, creati valoare in viata celorlalti. Creind valoare in viata celorlalti ei vor fi bucurosi sa va rasplateasca financiar pentru ce ati facut pentru ei. Iar prosperitatea va urma inevitabil.

Pentru a va schimba viata, prioritatile si a descoperi noi oportunitati va invit la EMPOWERING MYSELF

passion for work

 

 

 

Reclame