Daca aveti intrebari bine formulate cu o finalitate utila cu siguranta o sa va raspund. Ma puteti contacta pe adresa: artemisanegrila@accesis.ro.

Daca doriti sa fiu speaker la un eveniment (educatie, antreprenoriat sau management) pe care il organizati, va rog sa imi transmiteti in invitatie si un link spre pagina evenimentului.

 

––––––––––––––––––––––

Despre mine si compania pe care o conduc:

Despre companie:

In 2007 am pus bazele Accesis www.accesis.ro.

De peste 10 ani livram cursuri de comunicare (Accesis HR) si limba straina (Accesis TC) companiilor multinationale (in principal) care au nevoie sa isi instruiasca angajatii pentru a avea o comunicare mai rapida.

In companii exista frustrari datorita faptului ca mesajul ajunge greu de la angajatii romani la managerii straini acest lucru afectand in mod direct productivitatea si viteza de luare a deciziilor.

In acest moment pe piata exista inca 2 companii mari care au acest mix de servicii dar care insa nu ofera un instrument de accelerare a invatarii pentru cursurile de limba straina business.

Mai precis: pe langa cursurile de limba straina oferim un trainer virtual, Accesis Vocabulary Trainer, care, daca este utilizat consecvent, accelereaza cu peste 40% invatarea englezei si germanei. Concret, acesta este un sistem inteligent de asimilare a limbajului general (RO, DE, EN) si de afaceri (EN) ajutand la dobandirea abilitatilor lingvistice necesare in mediul corporate.

Puteti vedea mai multe pe site-ul www.accesisavt.ro si mai jos.

DESPRE MINE

Ca manager general Accesis ma perfecționez zilnic de peste 8 ani pe multiple arii: marketing (better said, educatie) training al trainerilor, HR și people management, vânzări (influenta cu integritate), achiziții, plan de afaceri, dezvoltarea relației cu clienții și cunoașterea provocărilor specifice industriilor lor (networking), marketing, tehnologie, management al timpului și al riscurilor, customer database management, strategie și tot ce derivă din acestea. Bineînțeles, nu le fac eu pe toate, însă trebuie să am cunoștinte destul de temeinice din toate pentru a ști ce întrebări să pun la momentul potrivit. Combin și generez idei, analizez CV-uri și, destul de rar, când am timp, scriu pe blog-ul personal.

 

Dacă doriți să fiu speaker la unul dintre evenimentele pe care le organizați, mă puteți contacta la adresa indicată mai sus.

 

DESPRE ACCESIS VOCABULARY TRAINER

 

Reclame